Română (România)English (United Kingdom)

Festivalul ProMisiune

Să mobilizăm, să pregătim și să trimitem în misiune oameni din fiecare biserică locală și din afara Romaniei în cât mai multe locuri de pe glob.

Festivalul ProMisiune Festivalul ProMisiune

Scoala Internationala de Ucenicie

Te ajută să îl cunoşti pe Dumnezeu mai bine, să creşti în relaţia ta cu Isus, să trăieşti mai mult ca El și să-ti afli chemarea şi darurile primite de la Dumnezeu pentru a le folosi în misiune.

Scoala Internationala de Ucenicie Scoala Internationala de Ucenicie

Crossover - Tabară de baschet

Crossover - Tabară de baschet Crossover - Tabară de baschet

Lucrări de caritate

Lucrări de caritate Lucrări de caritate

King's Kids - Lucrare cu copiii

King's Kids - Lucrare cu copiii King's Kids - Lucrare cu copiii

  • "România, Ridică-te!" "Chemaţi de Dumnezeu pentru a atinge naţiunile lumii!"

    Tineri Pentru Misiune Cluj-Napoca este un centru de pregătire şi formare dedicat împlinirii Marii Trimiteri. Facem acest lucru echipând şi mobilizând tinerii prin ucenicie biblică şi prin proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos în întreaga lume.

    Viziunea noastră este să pregătim şi să echipăm români şi străini să Îl cunoască pe Dumnezeu în mod intim, pentru ca apoi, la rândul lor, să-L facă cunoscut în România şi în alte ţări, în special în "fereastra 10/40", cea mai puţin evanghelizată zonă a lumii.

    Site: www.ywamcluj.ro


Discipleship Training School Constanța

Discipleship Training School

Youth With A Mission Constanta, Romania invites you to the Discipleship Training School (DTS) - An experience that will change your life forever !

Read more...
 
Școala Internațională de Ucenicie la Cluj Napoca
There are no translations available.

Este o  ocazie extraordinară de a te apropia mai mult de Dumnezeu. A fost concepută pentru cei care doresc să pună deoparte 5 luni departe de responsabilităţile şi presiunile vieţii pentru a se concentra complet asupra lui Isus.


În etapa I vei face parte dintr-un program care cuprinde: timp personal cu Dumnezeu, interacţiune într-un grup mic, timp de învăţătură în clasă, timp de studiu, întâlniri unu la unu, evanghelizare în oraş şi bineînţeles, timp pentru a reflecta la ce ai învăţat.

Read more...
 
Festivalul ProMisiune 2012
There are no translations available.

altAștepți cu nerăbdare vara, vacanta sau concediul? Ai putea avea o vară de neuitat, trăită din plin cu pasiune pentru Isus și compasiune pentru oameni, deoarece… cineva așteaptă cu și mai mare nerăbdare să audă EVANGHELIA! De ce nu ai fi tu MESAGERUL?

 

Pe 30 iulie va începe Festivalul ProMisiune 2012, urmat de 2-3 săptămâni de misiuni locale şi transculturale cu tema “Pasiune pentru Isus, compasiune pentru oameni!”

 

Vorbitor la festival: David Gava din Zimbabwe – un om al lui Dumnezeu plin de pasiune, care a călătorit în multe naţiuni pentru a răspândi Evanghelia. În prezent locuieşte în Suedia împreună cu soţia sa şi cei doi copii;.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5

Ce spun oamenii despre TPM?

Bryant MyersYWAM is a unique contribution to world mission. YWAM has been highly effective in attracting mission entrepreneurs, especially among young people, and mobilizing them for a wide range of important mission work. Sprawling, sometimes messy and very nimble, YWAM's entrepreneurial spirit is the envy of the larger, more structured missions. YWAM's dependence on the movement of the Spirit of God in directing its work is a witness to all of us.
[Bryant Myers, Vice-President, World Vision]

Copyright © 2000 - 2013 YWAM Romania. A ministry of YWAM International. "Tineri Pentru Misiune" si sigla Tineri Pentru Misiune sunt marci inregistrate.
Site by VP Design
==============================